5. September 2020 By admin Off

Market Wrap: Bitcoin tumler til $ 9,8K; Investorer fortsætter med at pløje krypto i DeFi

Bitcoin er i bjørneområde for tredje lige dag, og investorer ser stadig på DeFi for at hente gevinster under dumpningen.

Bitcoin (BTC) handler omkring $ 10.606 pr. 20:00 UTC (16:00 ET). Glider 0,90% i løbet af de foregående 24 timer

Ved tilmelding modtager du e-mails om CoinDesk-produkter, og du accepterer vores vilkår og betingelser og fortrolighedspolitik .

Bitcoins pris faldt til under $ 10.000 fredag ​​og gled så lavt som $ 9.894 på spotbørser som Coinbase.

“Det er ikke det bedste look for Bitcoin Era fra et momentum og et positivt volumen synspunkt, for at være ærlig,” sagde Constantine Kogan, partner i crypto fund of funds BitBull Capital.

David Lifchitz, investeringschef for kryptokvantitativt firma ExoAlpha, siger, at forhandlere tager overskud, efter at bitcoin ikke kunne komme forbi $ 12.100. Det kan virke som for længe siden, men prisen gik så højt som $ 12.058 kun tirsdag .

“Det ser ud til, at nogle bitcoin-indehavere besluttede, at denne sidste mislykkede breakout var en for mange,” fortalte han CoinDesk. ”Et fuldt træk kan potentielt bringe prisen tilbage mod $ 9.500.

Lifchitz tilføjede, at et par mere grundlæggende faktorer, der kan påvirke den bearish bitcoin-løbet.

”Vi observerede, at markedet begyndte at falme, da Sydkoreas største børs, Bithumb, var blevet raidet af politiet ,” bemærkede han

“Det kan også være minearbejdere, der beslutter at tjene penge på deres belønninger,” tilføjede Lifchitz. Faktisk skubber bitcoin-indehavere, som kan omfatte større indehavere som minearbejdere, flere tilstrømninger til børser til de højeste niveauer siden slutningen af ​​juli.

”Efter min mening er dette et klassisk tilfælde af et overbelastet marked, der var kommet for meget for hurtigt, og derfor var der et stort behov for konsolidering,” sagde Jean-Marc Bonnefous, administrerende partner for multi-asset manager Tellurian Capital. ”Crypto falder i sympati med andre traditionelle risikoværdier,” tilføjede han.

Aktieindekserne var i den røde fredag:

Asiens Nikkei 225 lukkede ned 1,1%, da de største lagre inden for medicinalvarer, forbrugsstifter og teknologisektorer faldt .

Europas FTSE 100 sluttede dagen med at glide med 0,88%, da embedsmænd fra Bank of England forudsagde en økonomisk nedadgående tendens for balancen i 2020 .

De Forenede Staters S&P 500 tabte 0,50%, efter at indekset faldt så lavt som 3,1% i den tidlige handel på faldende aktiesektoren inden for teknologisektoren, men steg senere, med banksektoren, der fik gevinster .

Alessandro Andreotti, en italiensk-baseret krypto-over-the-counter forhandler, er optimistisk på trods af valutamarkedet for kryptokurrencymarkedet. ”Bitcoin har været ekstremt oversolgt. Det minder mig faktisk om martsnedbruddet, ”sagde han. “Men ærligt talt tror jeg, det kan hoppe tilbage efter dette fald.”

Mere krypto låst i DeFi

Ether (ETH), den næststørste kryptokurrency efter markedsværdi, var nede på fredag, handlede omkring $ 392 og gled 2,5% på 24 timer fra 20:00 UTC (16:00 ET).

Udbytter i DeFi kan blive vigtige for kryptohandlere, hvis markedet fortsætter med at vise baisse signaler: Ether låst i DeFi er op, fra 5 millioner til 6,9 millioner i den forløbne uge, en stigning på 35%.

Investorer låser også fortsat bitcoin i decentraliseret finansiering. Der er nu over 74.000 BTC i brug på Ethereum, da de, der låser bitcoin, får et udbytte eller fortjeneste i DeFi-økosystemet. I den sidste uge er mængden af ​​bitcoin i DeFi steget med 33%.

”En forbløffende mængde BTC er låst fast i DeFi og tjener hodlers ‘udbytte’ for simpelthen at eje aktivet,” bemærkede Henrik Kugelberg, en svensk krypto-over-the-counter-forhandler.